Apart hotel MS Katunjanin

O nama

Dobrodošli u novootvoreni apart-hotel u Igalu (Herceg Novi), udaljen svega 300m od plaže.

Apart hotel MS KATUNJANIN se nalazi u srcu Igala, udaljen samo 300m od plaže, tik uz magistralu, u blizini Instituta Dr. Simo Milošević i sportskog centra Igalo kao i fudbalskog stadiona, što ga čini pogodnim u smislu banjskog i sportskog turizma.

Kompleks je podjeljen u tri bloka, u kojima se nalaze jednosobni, dvosobni i trosobni apartmani. Unutrašnjost i vanjština spoj su prirodnog ambijenta, najkvalitetnijih materijala i modernog stila, koji će upotpuniti atmosferu prilikom vašeg boravka. Svaka smještajna jedinica ima WiFi, plazma Smart TV, kuhinju, klima uređaj, jumbo krevet...

Pored povoljnih klimatskih uvjeta, geografska pozicija naših apartmana je idealna upravo iz razloga što se možemo pohvaliti da su nam dvije zračne luke (Tivat i Dubrovnik) udaljene samo pola sata vožnje. Upravo iz tog razloga ukoliko Vam je potrebno, organizujemo i transfere do istih.

Takođe, naše ljubazno i stručno osoblje Vam je na raspolaganju vam je za vrijeme vašeg boravka za sve dodatne informacije ili organiziranje dnevnih izleta do najljepših destinacija u Crnoj Gori ili atrakcija u okruženju (Dubrovnik ili Trebinje).

Ukoliko imate posebnu želju, zahtjev, predlog ili savjet kako da budemo još bolji domaćini, rado ćemo čuti i uvažiti vaše mišljenje.

Učinićemo sve da opravdamo Vaše povjerenje, pružimo visoku razinu usluge i učinimo Vaš boravak što ugodnijim kako bi naše apartmane napustili sa pozitivnom energijom, lijepim uspomenama i željom da nam se vratite ponovo.

Želimo Vam ugodan boravaku apartmanima MS Katunjanin.

Sadržaji smještajnog objekta

Svi apartmani su u potpunosti opremljeni stvarima koje ste navikli da imati pri ruci

Detaljnije


U blizini

Blizina znamenitosti koje prepoznaju Herceg Novi, 5km dugo šetalište uz more, plaže, 3 aerodroma i poznate izletničke lokacije svakako su još jedan razlog da svoj odmor provedete u Apart Hotelu MS KATUNJANIN.

Detaljnije


Foto galerija

Slika govori glasnije od reči

Detaljnije


Gdje se nalazimo

Apart hotel MS KATUNJANIN smješten je u srcu Igala, samo 300m od plaže, tik do autoceste (E-65), tako da ako dođete autom nećete se provlačiti uskim mediteranskim ulicama, tipičnim za obalne gradove.

Detaljnije