FAQ

Da, hotel je otvoren tokom cijele godine, bez obzira da li nas gosti posjećuju u ljetnjim ili zimskim mjesecima.

Predviđeno vrijeme za check-in počinje od 14:00h a check-out je do 11:00h. Ljubazno Vas obavještavamo da je recepcija otvorena 24 sata.

Naš hotel pruža besplatan pristup internetu putem WiFi mreže. Prilikom Vašeg dolaska, u apartmanu ćete pronaći vizit karticu na kojoj je navedena lozinka za WiFi.

Da, Apart hotel MS Katunjanin je pet friendly hotel i razumijemo koliko su ljubimci važni našim gostima, te ih uvijek sa radošću dočekujemo. Prije neposrednog dolaska, gost je dužan da unaprijed obavijesti naše osoblje o dolasku sa ljubimcem.

U našim apartmanima, radi udobnosti i zdravlja svih gostiju, nije dozvoljeno pušenje. Međutim, pušenje na balkonima i otvorenim površinama hotela je dozvoljeno.

Neki od naših apartmana su prilagođeni za osobe sa invaliditetom, kako bi se osigurala njihova udobnost i bezbijednost. Takođe, garaža hotela je povezana liftom direktno do apartmana, pružajući dodatnu praktičnost i pristupačnost.

Da, sa zadovoljstvom obavještavamo naše goste da pružamo uslugu transfera od aerodroma do hotela i nazad. Naš tim je posvećen tome da Vaš dolazak i odlazak budu što udobniji i bezbrižniji, pa se brinemo da Vaš transfer bude organizovan prema Vašim potrebama i rasporedu letova.

Da, pružamo uslugu dostave hrane u apartmanima, u saradnji sa lokalnim restoranima i kafeterijama koji imaju izvrstan meni sa širokim izborom raznovrsnih jela. Nezavisno od toga da li želite uživati u obroku u udobnosti svog apartmana ili organizovati opuštajuću večeru sa dragim osobama, naša usluga dostave hrane je tu da Vam olakša i učini Vaš boravak što prijatnijim.

Zašto direktno rezervisati?