Ne propustite

Novosti

Planirajte odmor uz aktuelna dešavanja u našem gradu.

Objavljeno: 11/01/2023

Dada Mraz i naši mališani

Kao i prethodne, naše mališane je i ove godine posjetio niko drugi nego Deda Mraz!!!

Detaljnije


Objavljeno: 28/10/2022

Dođite i proslavite sa nama Noć Vještica!

Približava se 31. Oktobar kada se proslavlja Noć Vještica, veoma popularan među odraslima i mališanima, kao „Halloween“.

Detaljnije


Objavljeno: 21/06/2022

“NAŠE MORE – NAŠE SKALE”

Festival Skale prirediće pravi muzički spektakl od 26.06. do 28.06. u Herceg Novom.

Detaljnije


Objavljeno: 29/05/2022

X ČIKER MTB MARATON U HERCEG NOVOM

I ovog ljeta planinsko – biciklistički klub "ČIKER" iz Kraljeva koji je osnovan 1996. godine kao udruženje građana organizuje svoju višednevnu rekreativnu turu kroz deset gradova Srbije i Crne Gore, s tim da se ove godine pridružila i Bosna i Hercegovina kao treća učesnica maratona.

Detaljnije


Objavljeno: 16/04/2022

HAPPY EASTER

U susret najradosnijem hrišćanskom prazniku...

Detaljnije


Objavljeno: 16/04/2022

HYPE – NOVI MUZIČKI FESTIVAL U HERCEG NOVOM

Da li ste se uželjeli muzičkih festivala, koncerata i dobrog provoda? Sigurni smo da je odgovor potvrdan i zbog toga vam donosimo sjajne vijesti!

Detaljnije


Objavljeno: 14/02/2022

Happy Valentine

Da magija u vazduhu postoji, pogledajte u nastavku kroz fotografije koje smo, inspirisani vedrim duhom i posebnom energijom kojom Paulina, Lissette i Piper zrače, napravili u našem Apart-hotelu i upotpunili u jednu slatku priču drugarstva, pažnje i sjajne zabave!

Detaljnije


Objavljeno: 07/02/2022

53. Praznik mimoze u našem gradu

Praznik mimoze je tradicionalna turističko-propagandna manifestacija u slavu cvijeta mimoze, jedna od najznačajnijih i najdugovječnijih na našim prostorima. U okviru festivala odvija se veliki broj programa među kojima su najatraktivniji: karnevalske povorke, maskenbali za djecu i odrasle, Fešta od mimoze, ribe i vina koja privlači hiljade gostiju svake godine, Međunarodna izložba cvijeća i promenadni koncerti duvačkih orkestara i mažoretki. Izložbe, koncerti, književni i scenski programi u lokalnoj produkciji i gostovanja poznatih izvođača iz regiona, kao i predstavljanje kulture i gastro-tradicije zemalja i gradova-prijatelja Herceg Novog čine program festivala izuzetno sadržajnim.

Detaljnije


Objavljeno: 01/02/2022

Stvorite osjećaj intimnosti i opuštanja u novom ambijentu Lux apartmana

Apartman sa predivnim pogledom na prirodu i more od kojeg zastaje dah, dobio je je još jedan kutak, koji će se, sudeći po dosadašnjim reakcijama, najviše svidjeti mlađim generacijama ali i parovima.

Detaljnije


Objavljeno: 20/01/2022

NAŠE MORE, NAŠE SKALE

Naš osunčani grad će ovoga ljeta biti domaćin regionalnog festivala pod nazivom „Naše more, naše skale“, i to u junu ove godine.

Detaljnije