Objavljeno: 20/01/2022

NAŠE MORE, NAŠE SKALE

Naš osunčani grad će ovoga ljeta biti domaćin regionalnog festivala pod nazivom „Naše more, naše skale“, i to u junu ove godine.

Za ljeto 2022. godine nam stižu sjajne vijesti!

Naš osunčani grad će ovoga ljeta biti domaćin regionalnog festivala pod nazivom „Naše more, naše skale“, i to u junu ove godine.

Na konferenciji za novinare su organizatori saopštili da se očekuje velika odazvanost muzičara širom regiona i nadaju se da će ovim događajem u predsezoni privući veliki broj turista u našem gradu. Kroz sami festival će biti promovisane nove mlade zvijezde koje će u budućnosti postati prepoznatljive u cijelom regionu.

Ono što je prednost i veliki potencijal za naš grad jeste što ovaj festival predstavlja jedinstven događaj, koji trenutno ne postoji nigdje drugo na Balkanu, i samim tim će se Herceg Novi promovisati kao mjesto sjajne muzičke priče, a i pozicionirati kao značajna konkurencija svim ostalim gradovima, kako u zemlji, tako i u regionu.

Kako je na konferenciji za novinare istaknuto, festival će trajati tri dana, a konkurs za prijavu za učešće na festivalu je već objavljen, a krajnji rok za prijavu kompozicija je 1. maj 2022. godine. Pozvali su sve mlade talente iz cijelog regiona da se prijave na festival, istakavši uvjerenje da će, uz znatan broj profesionalaca, to biti događaj za pamćenje, različit od svega ostalog na ovim prostorima. 

Pravo učešća na konkursu imaju svi zainteresovani autori i izvođači iz cijelog svijeta, koji trebaju poslati kompozicije na e-mail adresu: konkurs@nasemore.me. Za najbolje kompozicije organizator će obezbijediti vrijedne nagrade i festivalska priznanja.

Srećni smo što ova manifestacija neće biti samo muzički, već i umjetnički i kulturni spektakl u Herceg Novom, gradu vječnog zelenila, sunca i stepenica!