Objavljeno: 01/02/2022

Stvorite osjećaj intimnosti i opuštanja u novom ambijentu Lux apartmana

Apartman sa predivnim pogledom na prirodu i more od kojeg zastaje dah, dobio je je još jedan kutak, koji će se, sudeći po dosadašnjim reakcijama, najviše svidjeti mlađim generacijama ali i parovima.

Uvjereni smo da ste do sada boravili ili makar vidjeli fotografije našeg Lux apartmana, koji prije svega, odiše elegantnošću i udobnošću. Apartman sa predivnim pogledom na prirodu i more od kojeg zastaje dah, dobio je je još jedan kutak, koji će se, sudeći po dosadašnjim reakcijama, najviše svidjeti mlađim generacijama ali i parovima.


Svojim radom i detaljnim planiranjem uređenja ovog prostora, potrudili smo se da stvorimo ambijent koji će da bude prijatan i udoban, jer u godišnjem dobu kao što je zima, želimo da nam bude upravo tako. Posebnu čar, po našem mišljenju, daje kamin i upotpunjuje tu priču na pravi način, ostavljajući lični pečat ovom apartmanu.

Kada je dan sunčan i obasjan najljepšim bojama koji naš grad može da ima, možete uz jutarnju kafu, uživati na terasi u čarobnom pogledu koji se širi čak i do Lovćena, dok u večernjim satima možete boraviti u ušuškanom i toplom kutku, uz kamin, vino i neku dobru knjigu ili pak neku društvenu igru, ako ste ljubitelj večernjih druženja sa prijateljima. Za koju god varijantu da se odlučite, sigurni smo da ćete priuštiti sebi potpun ugođaj, opuštanje i zabavu, zaboravljajući na svakodnevnicu.

Uprkos nježnim dodirima modernog stila koji smo primijenili u ovom prostoru, ovaj predivni kutak ima i obilježja retro stila, zahvaljujući neutralnoj bijeloj boji koju smo koristili u namještaju, pa je kombinacija modernog i retro dizajna baš ono što čini ovaj ambijent jedinstvenim. Dominantna zelena i žuta boja, koja doprinosi transparentnosti i eleganciji našeg luksuznog apartmana, dodatno osvježava enterijer ovog prostora. Zato smo sigurni da ćete se u ovakvom ambijentu osjećati rasterećeno i lakše ćete se prepustiti odmoru i uživanju.


Stara kineska izreka kaže da „slika govori više od hiljadu riječi“, a Vašom posjetom ovog apartmana možete kreirati svoju priču i uspomene koje ćete dijeliti sa Vašim najmilijima.

Pozivamo vas da se i sami uvjerite u komfor i toplu atmosferu koju pruža naš novi ambijent Lux apartmana