Objavljeno: 17/03/2023

EXIT FLOWER POWER ŽURKA

Exit Flower Power žurka donosi proslavu mira, ljubavi i zajedništva

Glavni motiv ovog jedinstvenog i velikog događaja je čudesni cvijet mimoze, simbol našeg grada, koji čini da Herceg Novi već u februaru, u doba kada se održava praznik mimoze, izgleda kao da je proljeće stiglo kod nas. Ova žurka je prvobitno trebala biti održana 25. februara, ali su organizatori promijenili datum za subotu 01. aprila, kada će cvijet mimoza probuditi proljeće u našem gradu. 

Simboličan naziv Flower Power ne upućuje samo na buđenje proljeća, već predstavlja zaštitni znak hipi pokreta koji je promovisao mir, harmoniju i ljubav kao odgovor na izazove vremena, više od pola vijeka.

Ovom prilikom će na Trgu Nikole Đurkovića, i to po prvi put u Crnoj Gori, premijerno nastupati jedan od najpopularnijih umjetnika svjetske house scene, misteriozni Claptone, dok će uz njega pjevati i fantastična regionalna  zvijezda Konstrakta, zajedno sa muzičkom grupom Zemlja Gruva. Lokalnu podršku pružiće šarmantna Kejt, dok će crnogorsku elektronsku scenu predstaviti Nessuno, P.S. i Bodzie. Ulaz za sve posjetioce će biti slobodan.

Flower Power žurka nije samo muzički događaj, već podsjetnik na moć koju muzika ima u povezivanju ljudi i kreiranju pozitivnih društvenih promjena. Danas Exit predstavlja jedini muzički festival koji je nastao upravo iz tih društvenih promjena i koji preko 20 godina održava dugu reputaciju društvenog pokreta mladih, propagirajući njegove vrijednosti na kojima počiva, a to su mir, empatija, ljubav, solidarnost i zajedništvo.

Brojne poznate ličnosti su potvrdile svoj dolazak ovoj proslavi, ali i humanitarnom Exit after party-u, koji će uslijediti nakon ovog spektakla, a sav prihod od događaja biće doniran Udruženju roditelja djece oboljele od kancera Fenix iz Herceg Novog. 

Apart Hotel MS Katunjanin

On-line Booking