Objavljeno: 24/04/2023

"POZORIŠTE I MUZIKA" ZA 28. HAPS!

HAPS (Hercegnovske aprilske pozorišne svečanosti) je pozorišni festival pokrenut 1996. godine kao manifestacija koja je okupljala uglavnom amaterska pozorišna društva, osnovana sa željom da se u Herceg Novom učvrsti tradicija kulture i umjetnosti. Od 2002. godine, festival poprima ozbiljnije obrise i ulazi u proces profesionalizacije, zajedno sa svojim dugogodišnjim organizatorom Hercegnovsko pozorište, i zahvaljujući tome manifestacija od tada podrazumjeva okupljanje profesionalnih pozorišnih umjetnika i ansambala iz regiona i šire, kao i veliki broj obožavatelja ovog vida umjetnosti. 

Program festivala čine kvalitetne pozorišne predstave, kao i raznovrstan prateći program, te je tako HAPS postao „miljenik“ učesnika, publike i medija.

Ovogodišnji festival će početi 17. i trajaće do 30. aprila. Usled pandemije korona virusom, realizacija festivala se unazad dvije godine odlagala, pa se ovogodišnji koncept bazira na ranije najavljivani koncept „POZORIŠTE I MUZIKA“.

Za sve detalje o prodaji ulaznica, popustima i rezervacijama, možete se informisati na blagajni Dvorane Park ili na broju telefona +382 68 851 031.

U nastavku Vam ostavljamo program festivala: 

Apart Hotel MS Katunjanin

On-line Booking