Objavljeno: 27/04/2023

PROLJEĆNA SAGA U PORTONOVOM!

Proljeće je stiglo i kod nas, a to znači – mnogo nezaboravnih dešavanja i okupljanja u našem sunčanom gradu! Jedan takav događaj će obilježiti početak proljeća i najavu lijepih sunčanih dana kod nas pod nazivom „Proljećna saga“.

Set događaja „Proljećne sage“ će se, nakon uspješno organizovanih i završenih prazničnih dešavanja, održati u Portonovom na Marina trgu od 28. aprila do 07. maja. 

Proljećni bazar će biti raznovrsniji nego ikada i trajaće 10 dana. Posjetioci programa će moći da posjete šarmantne i slatke bazarske kućice, uživaju u raznim ukusima jela i pića i dožive prijatnu atmosferu ovog lijepog proljećnog događaja. 

„Proljećnu sagu“ će otvoriti lokalni DJ Danilo Radusinović, a već sledeće večeri možete zaplesati uz latinoameričke zvuke i plesne nastupe kubanskih plesača, salsu, tango i mnoge druge plesačke stilove. 

Kada su ovakvi događaji u pitanju, neizostavna je i tura automobila, te se i ovoga puta za sve ljubitelje naših poznatih starih automobila priprema i tura Ex-Yu automobilima od Portonovog do Titove vile i nazad. Osim toga, “Mirror Crew” animatori postaraće se za odličnu zabavu i fascinantne vizualne efekte, praćeni talentovanim lokalnim bendovima i DJ-evima. Uživaćete na svježem vazduhu i u dužim proljećnim danima uz zvuke tradicionalnih bokeljskih klapa po naselju kao i ostalih večernjih muzičkih nastupa.

Takođe, za najmlađe se priprema program koji uključuje raznovrsne aktivnosti, uključujući zabavne igre na otvorenom i koncerte raspjevanih dječijih horova. 

Od muzičkih nastupa tokom Proljećne sage, izdvaja se koncert jedne od najpopularnijih zvijezda regiona – Jelene Rozge, koja će nastupiti sa svojim bendom 1. maja na Marina trgu Portonovog.

Proljećna saga je prvi u nizu uzbudljivih događaja koje Portonovi sprema ovog proljeća i ljetnje sezone, a više informacija možete dobiti na web stranici i prateći Portonovi na društvenim mrežama.

U nastavku vam ostavljamo program „Proljećne sage“ i pozivamo vas da budete posjetioci ovog sjajnog događaja, jer je ovo idealna prilika da se opustite i uživate u svim lijepim pogodnostima koje naš grad nudi!

Apart Hotel MS Katunjanin

On-line Booking