Apart hotel MS Katunjanin

O nama

Dobrodošli u novootvoreni apart-hotel u Igalu (Herceg Novi), udaljen svega 300m od plaže.

Apart hotel MS KATUNJANIN se nalazi u srcu Igala, udaljen samo 300m od plaže, tik uz magistralu, nadomak Instituta Dr. Simo Milošević i sportskog centra Igalo kao i fudbalskog stadiona, što ga čini pogodnim u smislu banjskog i sportskog turizma.

Kompleks je podeljen u tri bloka, u kojima se nalaze jednosobni, dvosobni i trosobni apartmani. Enterijer i eksterijer predstavljaju spoj prirodnog ambijenta, najkvalitetnijih materijala i modernog stila, koji će upotpuniti ugođaj prilikom vašeg boravka. Svaka smeštajna jedinica poseduje WiFi, Plazma Smart TV, kuhinju, klima uređaj, jumbo krevet...

Pored povoljnih klimatskih uslova, geografska pozicija naših apartmana je idealna upravo iz razloga što se možemo pohvaliti da su nam dva aerodroma (Tivat i Dubrovnik) na samo pola sata vožnje. Upravo iz tog razloga ukoliko Vam je potrebno, organizujemo i transfere do istih.

Takođe, naše ljubazno i stručno osoblje Vam je na raspolaganju tokom boravka za sve dodatne informacije ili organizovanje dnevnih izleta do najlepših destinacija u Crnoj Gori ili znamenitosti u okruženju (Dubrovnik ili Trebinje).

Ukoliko imate posebnu želju, zahtev, predlog ili savet kako da budemo još bolji domaćini, biće nam zadovoljstvo da čujemo i uvažimo Vaše mišljenje.

Učinićemo sve da opravdamo Vaše poverenje, pružimo visok nivo usluge i učinimo Vaš boravak što ugodnijim kako bi naše apartmane napustili sa pozitivnom energijom, lepim uspomenama i željom da nam se vratite ponovo.

Želimo Vam prijatan boravaku apartmanima MS Katunjanin.

Sadržaji smeštajnog objekta

Svi apartmani su u potpunosti opremljeni stvarima koje ste navikli da imate na dohvatu

Detaljnije


U blizini

Blizina znamenitosti po kojima se prepoznaje Herceg Novi, 5km dugačko šetalište uz more, plaže, 3 aerodroma i poznate izletničke lokacije svakako predstavljaju jedan razlog više da odmor provedete u Apart hotelu MS KATUNJANIN

Detaljnije


Foto galerija

Slika govori više od reči

Detaljnije


Gde se nalazimo

Apart hotel MS KATUNJANIN je smešten u srcu Igala, udaljen svega 300m od plaže, neposredno uz magistralu (E-65), pa ukoliko dolazite svojim autom nećete se provlačiti uskim mediteranskim ulicama, karakterističnim za primorske gradove.

Detaljnije